EchoPilot 2D Forward Looking Sonar

EchoPilot 2D Forward Looking Sonar
€1.099,00 Incl. btw
Stukprijs: €0,00 /

De voordelen van kleur, behalve dat ze alleen maar visueel aantrekkelijker zijn, zijn onder andere dat ze veel meer informatie kunnen krijgen over de aard van de zeebodem. Sterkere echo's produceren kleuren aan het rode uiteinde van het spectrum waar zwakkere echo's zich aan het blauwe uiteinde van het spectrum bevinden. Dit geeft de gebruiker meer informatie over de aard van de zeebodem. Sterkere echo's zullen het gevolg zijn van een harde zeebodem zoals rots. Zwakke echo's worden ontvangen van zachtere materialen zoals zand of modder.

De digitale diepte op de EchoPilot 2D is een gemiddelde van het eerste een derde deel van het scherm dat voor u ligt, tweemaal per seconde bijgewerkt voor echte realtime informatie.

De EchoPilot FLS 2D bestaat in drie varianten: de FLS 2D-standaard, de FLS 2D-professional en de FLS 2D-repeater. De FLS 2D-standaard wordt geleverd met de standaard romp-transducer. De professionele transducer heeft een bronzen doorlopende behuizing met 3 inch bruikbare schroefdraad en vereist een montagegat van 2,37 inch. De transducer moet verticaal worden gemonteerd.

Datasheet.

Handleiding EchoPilot 2D Forward Looking Sonar.

Artikelnummer: 2D Repeater

Geen reviews gevonden

Je beoordeling toevoegen