Sven 7" QUAD camera systeem met 4 camera’s

Sven 7" QUAD camera systeem met 4 camera’s
€899,00 Incl. btw

Met deze PRO set bekijkt u tegelijkertijd de beelden van 4 camera’s op een 7″ kleuren Quad scherm. De vier camera’s in deze set zijn voorzien van een makkelijke U-beugel waardoor deze zeer gemakkelijk overal gemonteerd kan worden. Deze camera’s zijn volledig (IP69k) waterproof, verwarmd, beschikken over ruim infrarood nachtzicht en audio doorgifte.

De monitor is geschikt voor aansluiten op zowel 12 als 24 Volt waardoor deze zowel op standaard weg voertuigen als op grote professionele voertuigen zoals vrachtwagen, landbouwmachines, schepen en dergelijke kan worden aangesloten. Verder is de monitor voorzien van zeer ruime instellings- en aansluit mogelijkheden waardoor bijvoorbeeld automatisch oproepen van camera’s en vele andere instellingen makkelijk in te regelen zijn. Door de ingebouwde quad processor kunnen de beelden in alle mogelijke samenstellingen worden bekeken (1,2,3 of 4 beelden tegelijk).

Dit systeem bevat een SVEN Professional 7 inch monitor en 4 universele A4 camera’s. De lengte van de kabel kan per camera worden gekozen. Het systeem wordt compleet met kabelboom, monitor steunen en zonneklep voor de monitor geleverd.

Geen specificaties gevonden

Geen reviews gevonden

Je beoordeling toevoegen