Intellian i6p autoskew 60cm

Intellian i6p autoskew 60cm
€6.899,00 Incl. btw

Intellian i6p autoskew 60cm voor de ontvangst van Nederlandstalige televisie via de Astra 3 satelliet (Canal Digitaal) door bijna heel Europa. Met dit automatische satellietsysteem kunt u varend op zee of in de haven TV kijken. Deze schotel heeft een uiterst nauwkeurige satelliet-tracking. De Intellian i6P bekend om zijn robuustheid en uitstekende signaalontvangst. Daarmee is de i6P de ideale oplossing voor oceaan cruisers, grotere jachten en commerciële schepen met automatisch satelliet zoeksysteem en identificatie functie.

De 2-assige stabilisatie zorgt voor het snel vinden van de juiste satelliet / signaalsterkte. De parabool schotel heeft een diameter van 60 cm en is geschikt voor de ontvangst van Ku-band satellietsignalen. Ingebouwde HD module voor Ku-band HD TV-ontvangst. Het Wide Range Search (WRS) algoritme zorgt voor het snel vinden van de beste signaalsterkte die beschikbaar is. 

Op de Intellian i6P kunnen meerdere satelliet ontvangers en/of televisies worden aangesloten met behulp van een multi-switch of het Intellian MIM systeem (Multi-Satellite Interface Module). Via de MIM kan een master ontvanger worden geselecteerd om de gewenste satelliet te ontvangen.

In Noord-Amerika, bij gebruik van Dish Network of Bell TV, is een MIM vereist; hiermee is automatische satelliet wisseling via uw afstandsbediening mogelijk, net als bij u thuis.

Drie jaar wereldwijde garantie

Toonaangevende onderdelen met 3-jaar garantie en vakmanschap met een 1-jaar garantie op alle Intellian satelliet antennesystemen, geven u rust en een goed gevoel met uw investering in hardware.

Inhoud levering Intellian i6p autoskew 60cm:

  • Antenne & Radome 70 cm (27.5 inch) Reflector & LNB
  • ACU (Antenna Control Unit)
  • PC Controller Program (software CD meegeleverd)
  • Installatie- en bedieningshandleiding
  • Installatie Template
  • Quick Installation Guide

 

Datasheet.

Snelstart Intellian i6p autoskew 60cm

Artikelnummer: 107827

Geen reviews gevonden

Je beoordeling toevoegen
← Keer terug naar de backoffice    Deze winkel is in aanbouw. Eventueel geplaatste orders zullen niet worden gehonoreerd of verwerkt. Verbergen