Makeblock LaserBox Pro

Makeblock LaserBox Pro
€5.995,00 Incl. btw

Makeblock LaserBox Pro������ontworpen voor educatie en creatie, herleeft en herdefinieert Laserbox de operationele prestaties van de laser door het gebruik van een ultra-groothoekcamera met hoge resolutie in combinatie met AI visueel algoritme. De machine kan elk materiaal automatisch identificeren en vervolgens de snij-graveerparameters dienovereenkomstig instellen. Laserbox is een revolutionaire lasermachine die de werking definieert door middel van handmatig tekenen.

"https://www.youtube.com/embed/dnp676ZGcjI" width="560" height="315" frameborder="0" allowfullscreen="allowfullscreen">

Met het AI visuele algoritme kan Laserbox het patroon volgen dat op het stuk materiaal is getekend en het laserpad automatisch programmeren, en geen besturingssoftware vereist! Gewoon knippen of graveren met een klik op de knop!
Laserbox kan tientallen verschillende materialen verwerken, waaronder papier, golfpapier, hout, acryl, doek, leer, basisplaat, ABS-kleurenbord, PET, rubber, glasvezel, plastic, corian en enz.

Ingebouwd in een 5 MP ultragroothoekcamera, toont Laserbox u een voorbeeld van uw ontwerp op het materiaal. Plaats uw ontwerp met onze software en plaats het met uw muis of vinger precies waar u wilt.
������
Laserbox kan de afbeelding op het oppervlak van elk object extraheren voor verdere creatie. Gebruik gewoon het selectiekader om de gewenste afbeelding te selecteren en gebruik deze vervolgens om uw eigen ontwerp te maken.

"https://www.youtube.com/embed/ff7QPp_Li7k" width="560" height="315" frameborder="0" allowfullscreen="allowfullscreen">

Laserbox heeft drie eenvoudige autofocusmodi voor optimale focus. U kunt de software van Laserbox ook gebruiken om een parameterbibliotheek op te zetten voor veelgebruikte materialen. De volgende keer dat u hetzelfde materiaal gebruikt, kunt u automatisch de juiste parameters selecteren voor snijden of graveren.

Artikelnummer: P1030092

Geen reviews gevonden

Je beoordeling toevoegen