Klantenservice

Klantenservice

Verzending
Wij versturen onze producten middels PostNL, UPS en DHL. 

Eventueel is het ook mogelijk om op aanvraag naar landen buiten de EU te versturen. 

Voor vragen over het verzenden of over andere zaken kunt u altijd contact opnemen  middels het contact formulier. 

Kosten verzenden:
Voor bestellingen van boven de €75,00 nemen wij de verzendkosten voor onze rekening, voor bestellingen onder de €75,00 moeten wij helaas €6,95 in rekening brengen. Kan een product verzonden worden in een verzenddoos dan vragen wij een verzend bijdrage van €3,50. 


Ruilen
Wanneer u tot onze spijt toch niet helemaal tevreden bent met uw product kunt u uw product binnen 14 dagen ruilen. U krijgt dan uw aankoop bedrag terug. Wanneer u hiervan wenst gebruikt te maken dient u dit eerst kenbaar te maken aan ons middels het contact formulier.

Bestellen
Bestellen bij Kaartplotters.com, eerst bekijkt u een product waar u interesse in heeft. Vervolgens voegt u dit product toe aan de winkelwagen. Wanneer dit product is toegevoegd kunt u ervoor kiezen om een acount aan te maken of niet. Een account heeft veel extra voordelen. Vervolgens krijgt u een pagina waar u de verschillende bestel gegevens moet invullen. Daarna voegt u de betaal gegevens in en uw bestelling is geplaatst.

Betaling
Betalen kan erg simpel, dit kan met iDeal of met bankoverschrijving en met een pay-pal acount.

Order status
De status van uw order kunt u altijd opzoeken. Dit doet u door op 'Mijn account' te klikken en vervolgens op orderstatus klikt. Staat het antwoord op uw vraag hierboven niet bij? Dan kunt u altijd contact met ons opnemen middels naast getoonde formulier. Vervolgens doen wij onze uiterste best om u binnen 24 uur te beantwoorden.

Speciale aanvragen
Speciale of afwijkende aanvragen kunt u stellen middels [email protected], of via +31 10 2308789.

Bent u opzoek naar een product wat niet op de site staat.
Als u een bericht stuurt naar [email protected] dan nemen wij binnen 48 uur contact met u op, meestal is dit binnen een paar uur.
Opmerkingen en/of klachten.
We raden je aan om klachten eerst bij ons kenbaar te maken door te mailen naar [email protected]kaartplotters.com. Leidt dit niet tot een oplossing, dan is het mogelijk om je geschil aan te melden voor bemiddeling via Stichting WebwinkelKeur. Vanaf 15 februari 2016 is het voor consumenten in de EU ook mogelijk om klachten aan te melden via het ODR platform van de Europese Commissie. Dit ODR platform is te vinden op http://ec.europa.eu/odr . Wanneer je klacht nog niet elders in behandeling is dan staat het je vrij om je klacht te deponeren via het platform van de Europese Unie."

← Keer terug naar de backoffice    Deze winkel is in aanbouw. Eventueel geplaatste orders zullen niet worden gehonoreerd of verwerkt. Verbergen