Bestellen

Artikelen en bestellen

Algemeen
Bij het plaatsen van een bestelling bij Kaartplotters.com aanvaardt de klant deze Algemene Voorwaarden.
Totstandkoming overeenkomsten
Een overeenkomst tussen klant en Kaartplotters.com komt tot stand als de klant een bestelling heeft geplaatst via de website, deze betaalt heeft, de algemene voorwaarden geaccepteerd heeft en een bevestigingsemail van Kaartplotters.com heeft ontvangen op het opgegeven e-mailadres. Indien de klant geen bevestigingsmail ontvangt, dan heeft Kaartplotters.com de bestelling niet ontvangen of heeft de klant een foutief e-mailadres doorgegeven.

Prijzen, teksten en afbeeldingen
-De getoonde prijs, is de prijs inclusief 21% BTW
-Bestellingen welke gedaan zijn voor een op dat moment geldende prijs ( getoonde prijs), zullen ook voor die prijs worden uitgeleverd, tenzij deze prijzen zeer afwijkend zijn t.o.v. de waarde van het betreffende product. 
-Alle teksten in deze webshop zijn met alle zorg weergegeven. Er kunnen echter altijd onjuistheden voorkomen. Kaartplotters.com is echter niet gebonden aan bestellingen welke geplaatst zijn op basis van deze onjuistheden.
-Getoonde afbeeldingen kunnen afwijken van het daadwerkelijke product.
-De factuur wordt gesplitst in exclusief en inclusief BTW. 

Buitenlandse klanten en de BTW!
-Bedrijven binnen de EU maar buiten NL met een geldig BTW nummer, kunnen gefactureerd worden zonder BTW.
-Consumenten buiten de EU (Let op: Zwitserland en Noorwegen zijn geen EU lid) kunnen eveneens zonder BTW gefactureerd worden.
-Bovenstaande ziet u terug bij het afrekenen van de producten, maar na het invullen van de gevraagde gegevens.

Zijn de producten nieuw?
Ja, alle producten zijn nieuw en worden geleverd in de originele verpakking. Alle producten komen van geautoriseerde handelaren; de fabrikant heeft deze handelaren toestemming gegeven om hun producten te verkopen.

Verzend- en verwerkingskosten
-De verzendkosten binnen Nederland, België en Duitsland bedragen EUR 6,95 voor een pakketje, inclusief verpakkings- en verwerkingskosten en BTW. Bestellingen boven de EUR 35,00 worden gratis verzonden.

← Keer terug naar de backoffice    Deze winkel is in aanbouw. Eventueel geplaatste orders zullen niet worden gehonoreerd of verwerkt. Verbergen